sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Citate

-Asta e treaba cu femeile, îşi repeta domnul de Rénal, ceva e mereu defect la maşinăriile astea complicate. ( Stendhal, Roşu şi negru)

...cât misoginism.

4 comentarii:

  1. asta le face deosebite, le face frumoase, barbatii sunt previzibili, fetele nu sunt asa de previzibile, asta le face misterioase, asta ne face pe noi sa le vrem putin mai mult ca ieri si mai putin ca maine. Nu e deloc misoginism, e o realitate spusa intr-un fel oarecum rautacios.

    RăspundețiȘtergere
  2. de fapt e 'defect' pentru ei pentru simplul fapt ca aceste specimene de gen masculin nu realizeaza 'nimicurile' care ar putea da un alt aspect vietii, realtiei etc.
    exprimarea lasa e dorit. mi'e somn. dar trebuia sa o spun. mai pe ocolite sau nu: femeia nu a fost inzestrata cu manual de utilizare[ asta spre dezamagirea multora]
    hahaha::)))

    RăspundețiȘtergere
  3. vai..cat misoginism in comment'ul meu:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa ce ca multi ne considera "obiecte", asta ar mai fi lipsit, sa avem si manul de folosire. Daca ii trece vreunuia prin cap sa scrie asa ceva (desi e imposibil, pentru ca nu exista doua persoane la fel si prin urmare si-ar dovedi imensa ineptie pe care o poseda), pe cuvant de onoare daca nu-l plesnesc peste fata cu frunze de gympie gympie!

    RăspundețiȘtergere

Adevarul e mult mai folositor pentru cei care il aud, decat pentru cei care il spun!