joi, 2 iulie 2009

Trafic, trafic, si iar trafic...


Ieri am fost cu fratello la cumparaturi, by car. Stiind ca e ora de varf in trafic, deoarece toata lumea se intorcea de la serviciu, ne inarmam cu multa rabdare, si nu in ultimul rand, cu lista de cumparaturi.
Bun, lucrurile au mers perfect, pana ajungem pe Calea Domneasca, unde stam la semafor si asteptam...asteptam...si iar asteptam sa se faca verde.
In tot timpul asta, ma uitam la frati'miu, care fuma tacticos si batea darabana pe volanul masinii. Intrebare stupida din partea mea: Esti nervos? Raspuns stupefiant: Nu, nervos as fi fost daca mi-as fi uitat tigarile acasa...
Acum, lasand de-o parte toata faza cu semaforul si vorbind la general, eu nu inteleg ceva...De ce tipii astia cu basca vin si dirijeaza traficul numai in toiul week-end-ului, cand nu e nici naiba prin oras fiindca mai toata lumea e plecata, iar in cursul saptamanii nu vezi nici macar unul si esti nevoit sa stai ca bovina in trafic???
In concluzie, citez pe cineva: Bucurestiul e un oras mare si e aglomerat, Targoviste e un oras mic, si e la fel de aglomerat :))


7 comentarii:

  1. "tipii astia cu basca" sunt politisti:-w

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina, nu stau sa enumar exceptiile.Stiu ca exista, si asta e suficient.

    RăspundețiȘtergere
  3. Capete de creta. Asa se numesc "tipii astia cu basca". Si stupefiant ... ce crezi ... stau ca sa-si ia leafa cu 30% mai mult in week-end.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta nu stiam...deci, e clar!(valabil pt cei de la circulatie)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) aaa m`ai citat pe mineeee8-> :X:X:X:X cea mai tare esti>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. desteapta persoana aia kre a zis: Bucurestiul e un oras mare si e aglomerat, Targoviste e un oras mic, si e la fel de aglomerat :))
    pffff...si mdesta pe de`asupra:-"

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai cum altfel? Esti un monument de modestie...:))

    RăspundețiȘtergere

Adevarul e mult mai folositor pentru cei care il aud, decat pentru cei care il spun!